WhatsApp Image 2021-08-17 at 21.09.50

Verpakkingen

Omdat wij veelal leveren aan bedrijven die rechtstreeks aan de consument verkopen, is het mogelijk om de producten op diverse manieren te laten verpakken. Als we bijvoorbeeld kijken naar (plant)uien worden deze vaak verpakt in grotere aantallen, terwijl knoflook vaak verpakt wordt in kleinere hoeveelheden. De minimale hoeveelheid per verpakking is 100 gram en de maximale hoeveelheid die wij kunnen verpakken zijn 25 kg balen.

Onze producten worden in de meeste gevallen ingepakt in netzakken. De netzakken die wij gebruiken zijn van goede kwaliteit en kunnen worden voorzien van een standaard label of uw eigen label. Met onze labelprinter kunnen wij het label voorzien van de gewenste informatie en barcode. Benieuwd naar onze labels? Neem contact met ons op middels het contactformulier of onze contactgegevens.

Ons wordt regelmatig de vraag gesteld of het mogelijk is om behalve het inpakken in netzakken de producten ook te verpakken zodat zeĀ  kant-en-klaar zijn voor de showroom. In de onderstaande foto’s staan er een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die we bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de producten aan te leveren in kartonnen doosjes met daarop etiket met de informatie over het product. Heeft u een ander soort verpakking in gedachten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Interesse in onze producten, verpakkingen en/of diensten?

Neem contact met ons op: